Total ERP

Xolair® (omalizumab) reduce nevoia de steroizi și scade exacerbările astmului

0 Comments

Xolair® (omalizumab) reduce nevoia de steroizi și scade exacerbările astmului

SiRNA -urile comută genele prin legarea la ARN -ul mesagerului genei, blocându -și efectiv capacitatea de a codifica pentru proteine.

Dar a existat o problemă, după cum explică prof. hondrostrong prospect Sharp:

„SiRNA -urile pe cont propriu nu vor fi preluate în mod eficient de celule, în special în interiorul unui organism viu. Acestea vor fi degradate rapid, cu excepția cazului în care vor fi introduși într -un fel de vehicul de livrare.

Echipa de studiu a inclus membri care au lucrat la un mod de a dezvolta nanoparticule care protejează moleculele precum siRNA și nu le pot opri degradate, deoarece Îi transmit la țintele lor.

Deci, în ultima etapă a studiului, echipa combinată a pus siRNA-urile de silențiere FL2 în interiorul nanoparticulelor de protecție și le-a aplicat la șoareci cu tăieturi de piele sau arsuri.

În ambele cazuri, rănile tratate se vindecau în jumătate din timp, a fost valabilă rănile netratate. Prof. Note Sharp:

„Am văzut regenerarea normală, bine orchestrată a țesutului, inclusiv foliculii de păr și rețeaua de colagen de susținere a pielii.”

În următoarele luni, prof. Sharp intenționează să testeze terapia cu răni nanoparticule pe porci, deoarece pielea lor este similară cu cea a oamenilor.

fonduri pentru cercetare au venit de la Institutele Naționale de Sănătate (NIH), Societatea dermatologică a femeilor și Societatea dermatologică a Femeilor și Cercetarea medicală a armatei americane și comanda pentru materie (USAMRMC).

Într -un alt studiu pe care News News a raportat -o astăzi în ianuarie 2015, cercetătorii au descoperit că colagenul de la pielea de pește poate promova vindecarea rănilor mai sigure decât cel mai convențional de colagen de porc sau vacă , care prezintă un risc mic de boală.

  • Biologie/biochimie

Xolair® (Omalizumab) reduce nevoia de steroizi și scade exacerbările astmului

prezentate la Congresul Societății Respiratorii Europene (ERS) din Amsterdam au fost rezultatele inițiale ale investigării Apex (Asthm Pacient Experience on Xoliar) . Rezultatele verifică dacă Xolair & Circledr; (Omalizumab) reduce considerabil nevoia pacienților de consum de steroizi, gestionând în același timp controlul bolii și scăzând cantitatea de exacerbări de astm.

În anchetă, cercetătorii au descoperit că Omalizumab ajută indivizii să reducă utilizarea steroizilor orali ; care, în ciuda faptului că sunt un tratament eficient pentru pacienții cu astm sever, sunt conectați cu efecte adverse pe termen lung, cum ar fi creșterea în greutate, hipertensiune arterială, osteoporoză și depresie. În cele 12 luni după ce pacienții au început pe omalizumab (P

„În ciuda tratamentului optim, există o minoritate semnificativă a pacienților cu astm care necesită comprimate cu steroizi orali, fie în fiecare zi, fie au explozii frecvente de tratament cu doze mari. Datele din studiul APEX, primul studiu al utilizării lui Xolair în practica clinică actuală, arată că, cu acest tratament, un procent din acești pacient poate reduce eliminarea cerinței lor pentru steroizi orali cu toate efectele secundare nedorite. ”

În Marea Britanie, aproximativ un sfert de milion de persoane suferă de astm sever și sunt cei mai grei utilizatori ai serviciilor de îngrijire a sănătății. Aproximativ 80% din costurile pentru tratarea pacienților cu astm sunt cheltuite pentru cei cu cele mai grave simptome. Un mai mic Grupul acestor indivizi va avea astm de tip alergic, atunci când este expus la alergici, provoacă un răspuns inflamator și bronhoconstricție.

Utilizarea resurselor de asistență medicală a fost, de asemenea, redusă odată cu utilizarea omalizumab. Rezultat S a dezvăluit că numărul de vizite de accident/de urgență (70%, 1,5 față de 0,5, IC 95%, p

„Persoanele cu forme severe de astm trăiesc în frică constantă de următorul atac de astm potențial fatal pentru majoritatea pentru majoritatea din viața lor, impact asupra educației, relațiilor, muncii, sănătății mintale și calității generale a vieții. Orice cercetare care susține o altă opțiune de tratament, care nu numai că reduce sarcina efectului secundar al steroizilor, dar, de asemenea, minimizează riscul de atacuri de astm, este extrem de încurajatoare. nu au primit corticosteroizi orali continue (n = 46) în comparație cu indivizii care primeau corticosteroizi orali continue la început (n = 90).

scrise de Grace Ratue

yoga poate ajuta la tratarea depresiei, studiile arată că

O serie de studii noi aduce yoga cu un pas mai aproape de a deveni un tratament recomandat pentru depresie, după ce a constatat că practica poate ajuta la reducerea simptomelor afecțiunii .

Se estimează că aproximativ 16,1 milioane de adulți din Statele Unite au cunoscut cel puțin un episod depresiv în ultimele 12 luni, făcând depresia una dintre cele mai frecvente tulburări de sănătate mintală din țară.

Antidepresivele rămân tratamentul principal pentru depresie, dar este posibil să nu beneficieze de toți pacienții. Se estimează că în jur de 10 până la 30 la sută dintre pacienții cu depresie nu reușesc să răspundă la antidepresive sau să experimenteze doar îmbunătățiri ușoare împerecheate cu efecte secundare severe.

Având în vedere acest lucru, cercetătorii sunt la vânătoare pentru noi intervenții Acest lucru poate stimula tratamentele actuale pentru depresie. Yoga ar putea satisface această nevoie?

Yoga este o practică a corpului minții care a înregistrat o creștere semnificativă a popularității în ultimii ani. Conform cifrelor de la Centrul Național pentru Sănătate Complementară și Integrativă, aproximativ 13 milioane de adulți din SUA au practicat yoga în ultimele 12 luni. Dintre acești adulți, 58 la sută raportează practicarea yoga pentru a-și menține sănătatea și bunăstarea.

Alinierea durerilor de spate și a stresului sunt printre cele mai frecvente motive citate pentru practicarea yoga, dar studiile au sugerat din ce în ce mai mult că acesta ar putea fi, de asemenea, utilizat pentru a ajuta la tratarea depresiei.

Un studiu raportat de Medical News astăzi anul trecut, de exemplu, yoga asociată cu respirație cu îmbunătățiri ale simptomelor depresive la un număr mic de pacienți cu afecțiune.

O varietate de noi studii – prezentate peste trei sesiuni la cea de -a 125 -a convenție anuală a Asociației Psihologice Americane, deținute la Washington, D.C. – oferă dovezi suplimentare ale acestei asociații.

Beneficiile Bikram și Hatha Yoga

Într -un studiu – realizat de Lindsey Hopkins, doctorat, al Centrului Medical al Afacerilor Veteranilor din San Francisco din California și colegi – a implicat 23 de veterani bărbați.

de două ori săptămânal pentru un total de 8 săptămâni, fiecare participant s -a angajat într -o sesiune de hatha yo GA, care este un tip de yoga care se concentrează pe o combinație de exerciții fizice, meditație și exerciții de respirație.

Cercetătorii au descoperit că participanții care au scoruri mari pe o scară de depresie înainte de yoga de 8 săptămâni Intervenția a demonstrat o reducere semnificativă a scorurilor de depresie după cele 8 săptămâni.

Mai mult, participanții s -au dovedit că se bucură de practică, evaluarea sesiunilor ca 9.4 pe o scară de la 1 la 10.

Într-un alt studiu realizat pe 52 de femei cu vârste cuprinse între 25 și 45 de ani, Sarah Shallit-al Universității Internaționale Alliane din San Francisco, CA-și colegii au randomizat mai mult de jumătate dintre participanți la sesiuni de două ori pe săptămână de Bikram Yoga pentru un total de total 8 săptămâni.

Bikram Yoga-popularizat în anii ’70 de către profesorul de yoga indian Bikram Choudhury-este un tip de yoga format din 26 de posturi.

Participanții la studiu rămași au fost listați de așteptare pentru așteptare Ședințele de yoga Bikram timp de 8 săptămâni și au acționat ca controale.

Nivelurile de depresie ale Ambele grupuri au fost evaluate în patru puncte de timp: la nivelul de referință de studiu, la săptămânile 3 și 8, iar la 1 săptămână după ce sesiunile de yoga au încetat.

în comparație cu grupul de control, Shillit și colegii au descoperit că Bikram Grupul de yoga a înregistrat reduceri semnificative ale simptomelor depresiei.

Yoga poate ușura depresia cronică

Un alt studiu prezentat la convenție a relevat că yoga poate fi benefică și pentru depresia cronică, precum și stresul și anxietate.

coautor de studiu Nina Vollbehr, al Centrului pentru Psihiatrie Integrativă din Olanda, iar colegii au înscris 12 adulți care trăiau cu depresie de o medie de 11 ani.

Pentru studiu, fiecare participant a fost obligat să ia parte la un program de yoga, care a implicat o sesiune de yoga de 2,5 ore o dată pe săptămână timp de 9 săptămâni.

Niveluri de depresie, anxietate, stres, ruminație, Și îngrijorarea au fost evaluate înainte și imediat după programul de yoga, precum și 4 luni mai târziu.

Cercetătorii au găsit La nivelurile de depresie, anxietate și stres au scăzut pe parcursul programului de yoga, iar aceste rezultate au rămas la 4 luni după ce programul a încetat , a existat o scădere în aceste zone la 4 luni de la încheierea programului.

„Aceste studii sugerează că intervențiile bazate pe yoga au promisiune pentru starea de spirit deprimată și că sunt fezabile pentru pacienții cu depresie cronică, rezistentă la tratament ”, Spune Vollbehr.

Luate împreună, cercetătorii consideră că studiile lor indică faptul că yoga poate fi o opțiune de tratament fezabilă pentru depresie, în special pentru cei cu un răspuns slab la terapiile actuale.

„În acest moment, putem recomanda yoga doar ca o abordare complementară, probabil cea mai eficientă în combinație cu abordările standard livrate de un terapeut autorizat. În mod clar, yoga nu este o vindecare-tot. Cu toate acestea, pe baza dovezilor empirice, pare să existe mult potențial. ”

Lindsey Hopkins, doctorat.

  • Sănătate mintală
  • Medicină sportivă/fitness
  • Medicină complementară/Medicină alternativă

yoga la fel de bun ca terapia fizică pentru dureri de spate scăzute

Terapiile tradiționale pentru durerile cronice de spate scăzute sunt adesea ineficiente. Noile cercetări arată că yoga poate fi o alternativă bună pentru tratarea acestei afecțiuni.

în conformitate cu Institutele Naționale de Sănătate (NIH), aproximativ 80 la sută din populația adultă americană va avea dureri de spate scăzute la un moment dat sau Un altul, cu bărbații și femeile fiind la fel de afectate.

Pentru majoritatea acestor oameni, durerea este acută și nu durează foarte mult. Cu toate acestea, pentru alții, se transformă în dureri cronice de spate – ceea ce înseamnă că durează cel puțin 12 săptămâni, chiar și atunci când a fost tratată cauza durerii.

Opțiunile de tratament pentru durerile de spate scăzute includ întărirea mușchilor exerciții, sesiuni de terapie fizică și medicamente analgezice. Când aceste terapii nu reușesc, operația este, de asemenea, o opțiune.

Din păcate, niciuna dintre terapiile de mai sus nu s -a dovedit de mare succes. Între 25 și 80 la sută dintre persoanele care au fost tratate pentru dureri cronice de spate scăzute experimentează o recurență într -un an de la tratament.

Din acest motiv, persoanele care trăiesc cu durere cronică recurg adesea la terapii alternative, cum ar fi acupunctura sau yoga. Raportul NIH potrivit căruia există suficiente dovezi pentru a susține „beneficiile pe termen scurt și pe termen lung” ale yoga pentru ameliorarea durerilor cronice de spate scăzute.

Studiile anterioare au sugerat într-adevăr că yoga și întinderea ajută la ușurarea durerilor de spate scăzute .

Dar durerile cronice de spate scăzute tinde să afecteze în special minoritățile rasiale și etnice, precum și persoanele cu un fond socioeconomic mai mic. În această populație – precum și la cei care au dureri mai severe – beneficiile yoga ar fi putut să nu fi fost studiate suficient.

Deci, cercetătorii din Boston Medical Center și -au propus să examineze efectul sesiunilor de yoga pe un grup de 320 de adulți cu dureri cronice de spate scăzute. Participanții au fost de diferite rase și etnii; În general, au avut, de asemenea, un venit egal sau mai mic de 30.000 USD pe an.

Rezultatele au fost publicate în Jurnalul Annals of Internal Medicine. Primul autor al studiului este Dr. Robert B. Saper.

Yoga A „alternativă rezonabilă”

Cei 320 de participanți au fost repartizați la întâmplare pentru a participa la 12 sesiuni săptămânale de yoga, 15 fizice Ședințe de terapie sau doar citirea unei cărți educaționale și a buletinelor informative despre cum să gestionați durerile cronice de spate scăzute.

După aceste intervenții, cercetătorii au continuat să urmeze participanții timp de 1 an, care a inclus o fază de întreținere de 40 de săptămâni .

În faza de întreținere, participanții la yoga au luat cursuri de drop-in yoga, fie au practicat yoga acasă. Participanții la terapie fizică au luat parte la sesiuni de rapel de terapie fizică sau au practicat terapia fizică la domiciliu.

pentru a evalua funcționalitatea participanților, Saper și colegii au folosit chestionarul de invaliditate Roland Morris. Pentru a evalua nivelul durerii, au folosit o scară de 11 puncte la 12 săptămâni.

Studiul a stabilit că yoga a fost „statistic la fel de eficientă” ca terapia fizică pentru atenuarea durerii, ajutând pacienții să fie mai funcționali și să fie mai funcționali reduce medicamentele pentru durere.

Aceste îmbunătățiri au continuat să fie aceleași atât pentru yoga, cât și pentru terapia fizică după 1 an. Drept urmare, autorii concluzionează că yoga este o „alternativă rezonabilă” la terapia fizică. Ei scriu:

„În concluzie, am constatat că yoga nu a fost neinferioară la [terapie fizică] pentru îmbunătățirea îmbunătățirii nonspecifice moderate până la severe [dureri cronice de spate scăzute] într-o populație diversă, predominant cu venituri mici.”

În funcție de costul claselor de yoga și de disponibilitatea pacienților, yoga se poate dovedi a fi o alternativă de tratament mai rentabilă. În prezent, se estimează că durerile de spate cronice scăzute de dureri de spate americani aproximativ 50 de miliarde de dolari în fiecare an.

Aflați cum Yoga și Meditația Counterului de expresie genelor care provoacă stres.

  • Studiile clinice /Studii medicamentoase
  • Durere/Anestezice
  • Medicină complementară/Medicină alternativă

Yoga poate ușura simptomele pentru pacienții cu fibrilație atrială

Persoanele cu fibrilație atrială paroxistică pot constata că yoga îi ajută să se bucure de o calitate mai bună a vieții și să -și reducă tensiunea arterială și ritmul cardiac.

Aceasta a fost principala constatare a unui studiu publicat în European Journal of Cardiovascular care compară pacienții cu fibrilația atrială paroxistică care a practicat yoga cu pacienții care nu au făcut -o.

fibrilație atrială (AF) este o afecțiune în care inima pompează sângele la un ritm neregulat și adesea anormal de rapid. Acest lucru perturbă fluxul de sânge în camerele inimii și crește riscul de cheaguri de sânge, ceea ce poate duce la un accident vascular cerebral.

episoadele AF sunt adesea însoțite de dureri în piept, amețeli și scurtare bruscă și severă a Respirație (dispnee). Simptomele sunt neplăcute și lasă pacienții să se simtă anxioși și stresați, în timp ce se întreabă când episodul se va termina sau așa cum anticipează următorul.

În AF paroxist, episoadele durează de obicei mai puțin de 48 de ore și se opresc ei înșiși, deși pot dura până la 7 zile.

autorul principal Maria Wahlström, o asistentă care studiază pentru un doctorat la Universitatea Sophiahemmet și Institutul Karolinska din Stockholm, Suedia, explică efectul paroxistic AF pe Pe viața oamenilor:

„Mulți pacienți cu fibrilație atrială paroxistică nu își pot trăi viața așa cum vor – refuză cinele cu prietenii, concertele și călătoriile – pentru că se tem de un episod AF.”

AF este cea mai frecventă tulburare a ritmului cardiac și afectează aproximativ 1,5-2% dintre oamenii din lumea dezvoltată. Nu există niciun remediu pentru afecțiune, iar tratamentul se concentrează pe gestionarea simptomelor și prevenirea complicațiilor precum accidentul vascular cerebral prin utilizarea medicamentelor, cardioversiunea (șoc electric pentru a încerca să restabilească ritmul cardiac normal) și ablația cateterului (îndepărtarea unui țesut în inimă).

îmbunătățirea sănătății mintale, a ritmului cardiac mai scăzut, a tensiunii arteriale mai mici

Wahlström spune că mulți pacienți folosesc terapie complementară pentru a -i ajuta să facă față stării lor, iar ea și colegii ei au dorit să afle cât de eficientă dintre acestea – yoga – ar putea fi.