Total ERP

Fiecare porție conține 2,5 grame pentru a oferi beneficii maxime.

0 Comments

Fiecare porție conține 2,5 grame pentru a oferi beneficii maxime.

Dacă un supliment sună prea bine pentru a fi adevărat, probabil este. Dacă majoritatea suplimentelor au funcționat pe jumătate, precum și pachetele lor revendicate, am fi cu toții modele de fitness mărunțite până acum.

Bine, acum că sunteți un pic mai mult „în cunoștință” cu privire la modul în care Suplimentele industriei bifează într -adevăr, să trecem la carnea acestui ghid: ce suplimente recomand și pe care nu le fac, și de ce.

suplimente care funcționează

Pregătiți -vă … această listă este unul lung! Dar nu vă faceți griji – nu vă recomand să luați fiecare pastilă și pulbere menționată aici. La sfârșitul ghidului, vă voi ajuta să alegeți și să alegeți pe baza obiectivelor și bugetului dvs. actual.

Deocamdată, să aruncăm o privire în profunzime asupra multor molecule de acolo care s -au dovedit științifică a fi sigure și eficiente. (Și așa știți, listele sunt organizate alfabetic pentru o referință ușoară.)

5-HTP

Persoanele care încearcă să slăbească adesea doresc un fel de suprimant pentru a se menține pe ei înșiși pe cale.

Evitarea deficitelor mari de calorii și implementarea altor strategii simple de gestionare a foamei este adesea suficientă, dar dacă doriți mai mult, doriți să încercați 5-HTP.

Acest compus este un Precursorul hormonului neurotransmițător serotonină și s-a dovedit științific că crește sentimentele de plinătate atunci când este luat la orele de masă.

300 până la 500 mg pe zi este suficient pentru a obține beneficii de 5-HTPS. Nu-l folosiți dacă luați SSRI-uri sau alte medicamente pentru depresie sau performanță cognitivă, deoarece acest lucru poate duce la interacțiuni periculoase.

Phoenix-ul nostru arzător de grăsimi conține o doză eficientă din punct de vedere clinic de 5-HTP precum și alte șapte ingrediente dovedite științific pentru a vă ajuta să pierdeți grăsimea mai repede.

beta-alanină

beta-alanină este un aminoacid natural care reglementează cantitatea de carnozină moeculă care poate fi păstrat în mușchi.

Când suplimentezi cu acesta, nivelurile de carnozină intramusculară cresc și se realizează mai multe beneficii: o reducere a oboselii asociate cu exercițiile fizice, o îmbunătățire a capacității de antrenament anaerob și o creștere a unei creșteri a unei creșteri Volumul de muncă potențial, ceea ce poate duce la o creștere a masei slabe.

Informațiile de dozare provine dintr-o analiză meta de 23 de studii publicată în The Scientific Journal, Nutrients. Pentru cele mai bune rezultate, vizați o doză de aproximativ 5 grame pe zi (dozele eficiente din punct de vedere clinic găsite de cercetători au variat între 2,6 și 6,4 grame zilnic). Luați ori de câte ori.

ar trebui să știți, de asemenea, că pulsul nostru de supliment pre-antrenament conține 3,6 grame de beta-alanină, împreună cu alte 5 ingrediente dovedite a crește energia, rezistența și rezistența.

Betaine

betaine, cunoscută și prin numele său științific Trimetilglycine, este un compus care se găsește în sfeclă și alte plante.

câștigă din ce în ce mai multă popularitate în rândul sportivilor în aceste zile din motive întemeiate : Cercetările arată că suplimentarea betainei poate stimula rezistența musculară și crește puterea.

Mecanismul modului în care realizează acest lucru nu este pe deplin înțeles încă, dar există mai multe ipoteze investigate. Cel mai corect considerat cel mai corect se referă la efectul „umflarea celulară” al betainei, care protejează celulele de daunele induse de exerciții fizice și îmbunătățește astfel performanța.

Majoritatea studiilor sugerează că o doză eficientă clinic de betaină variază între 1.25 până la 2,5 grame.

Betaine este un alt dintre ingredientele pe care le veți găsi în pulsul nostru de băutură înainte de antrenament. Fiecare porție conține 2,5 grame pentru a oferi beneficii maxime.

cofeină

milioane de oameni nu pot agita păcaturile fără căni de cafea de dimineață, dar acest compus puternic are mult mai multe pentru It.

Cofeina vă ajută să pierdeți în greutate prin creșterea cantității de energie pe care corpul dvs. o arde pe parcursul zilei și, de asemenea, îmbunătățește puterea, promovează rezistența musculară și îmbunătățește performanța anaerobă.

pentru Cele mai bune rezultate, cercetările au arătat că cofeina este cea mai bine livrată într -un format de pastilă sau pulbere, deși trebuie să fiți atenți să evitați să construiți o toleranță la ea.

Dacă vă antrenați, luați 3 până la 6 mg cafeină Per kg de greutate corporală (începeți la capătul scăzut dacă nu sunteți sigur de toleranța dvs.) cu aproximativ 15-20 de minute înainte de antrenament. Dacă nu vă antrenați, luați aceeași doză cu 30-40 de minute înainte de antrenament.

Nu luați mai mult de 6 mg pe kg de greutate corporală și de a păstra sensibilitatea prin încorporarea de la 1 la 2 cafeină scăzută zile (50% din doza obișnuită) și 1 fără zi de cofeină în rutina ta săptămânală.

Carnitină

Carnitina este un compus creat din aminoacizi lizina și metionina. Ajută la generarea de energie celulară și pare să crească viteza cu care țesutul muscular folosește grăsime pentru energie, mai degrabă decât glicogen.

Acesta este motivul pentru care carnitina este adesea vândută ca un supliment de pierdere în greutate și, în teorie Ar trebui să vă ajute să ardeți mai multă grăsime în timp ce faceți exerciții fizice. Studiile au arătat diferit. De asemenea, cercetarea animalelor nu a reușit să demonstreze niciun beneficiu pentru pierderea în greutate atunci când este combinat cu o dietă cu restricții de calorii.

Deci, în timp ce carnitina poate fi un dud în scopuri de pierdere în greutate, are un singur bine Beneficiu stabilit: Îmbunătățește recuperarea mușchilor.

până când știm mai multe despre modul în care funcționează carnitina cu alți compuși și procese din corp, săriți acesta în scopuri de pierdere în greutate.

pentru recuperarea musculară scopuri, 1 până la 2 grame de l-carnitină l-tartat este ceea ce doriți. 5 grame de creatină vă vor ajuta și veți găsi atât în ​​reîncărcarea noastră de recuperare post-antrenament.

Citrulline

Un alt supliment de aminoacizi pre-antrenament pe care îl doriți Pentru a ne familiariza cu citrulina.

citrulina are efecte similare cu L-arginina mai cunoscută, care nu este de încredere atunci când vine vorba de stimularea producției de oxid nitric și este absorbită mai puțin eficient decât citrulina.

S -a demonstrat că producția de oxid nitric încurajat de citrulină stimulează rezistența musculară, minimizează durerile musculare și îmbunătățește performanța aerobă.

Pentru cele mai bune rezultate, încercați o doză între 6 până la 8 grame pe zi (intervalul de gamă Aceasta a demonstrat beneficii semnificative în testarea clinică). Luați ori de câte ori.

Veți găsi 8 grame de citrulină în fiecare porție a pulsului nostru de supliment pre-antrenament.

Creatină

Creatina este una dintre singurele Suplimente pe piață care se dovedesc de fapt accelerează în mod direct creșterea musculară.

decenii de cercetare științifică au dovedit în mod concludent că suplimentarea cu creatina …

  • Crește puterea și câștigul muscular
  • Crește rezistența anaerobă
  • Minimizează leziunile musculare și durerile rezultate din exercițiu

S -a crezut că creatina poate provoca daune renale la persoane altfel sănătoase, dar acest lucru a fost complet eliminat. Persoanele cu leziuni renale preexistente ar trebui să evite suplimentarea creatinei.

Acum, există destul de multe tipuri diferite de creatină pe piață, inclusiv citrat de creatină, ester de etil de creatină, creatină lichidă, nitrat de creatină și altele.

discut despre aceste formulări diferite mai detaliat aici, dar deocamdată, ceea ce trebuie să știți este că monohidrata creatină este ceea ce doriți. Este cea mai ieftină opțiune și funcționează la fel de bine și, în unele cazuri, chiar mai bine decât, formele mai fantastice împinse în campanii publicitare de milioane de dolari.

rămân cu monohidrat de creatină (cu excepția cazului în care vă deranjează stomacul, caz în care caz Ar trebui să încercați o formă mai solubilă în apă, cum ar fi creatina micronizată, citratul de creatină, azotatul de creatină sau clorhidratul de creatină).

Puteți lua creatină într -unul din două moduri: îl puteți „încărca” sau nu.

Încărcarea constă în a lua aproximativ 20 de grame pe zi timp de 5 până la 7 zile, urmând cu o doză zilnică de întreținere de 5 grame. Beneficiul încărcării este creatina se acumulează mai repede în mușchii și astfel simțiți beneficiile sale mai repede.

Dacă preferați să nu încărcați, puteți începe cu doza eficientă din punct de vedere clinic de 5 grame pe zi.

Există 5 grame de creatină monohidrat în fiecare porție a reîncărcării suplimentului nostru de recuperare post-antrenament Făcând mai mult decât să -ți plătești papilele gustative – îți îmbunătățești sănătatea!

curcumina este pigmentul galben care oferă turmericului condiment indian culoarea distinctivă, deși vei găsi și cantități mici în ghimbir.

Cercetările arată că Curcumin conferă o gamă largă de beneficii. Acesta reduce riscul de numeroase tipuri de boală, inclusiv diabet, alergii, artrită, boala Alzheimer, cancer și alte boli cronice. Este, de asemenea, un puternic compus anti-oxidant, antiinflamator și antifungic.

Curcumina are o slăbiciune, cu toate acestea: nu este bine absorbită de organism. Din fericire, există o soluție simplă: împerecherea cu extract de ardei negru, care este ridicat într -o moleculă cunoscută sub numele de piperină, îmbunătățește dramatic absorbția.

Dozele clinic eficiente de curteină variază între 80 și 500 mg pe zi.

Pentru a adăuga curcumină la regimul dvs. de supliment, căutați o marcă care include cel puțin 20 mg de piperină la 2 grame de curcumină.

Ulei de pește

Această recomandare Probabil că nu vă surprinde.

Suplimentele de ulei de pește sunt extrem de populare în rândul mulțimii de fitness, deoarece asigurarea că veți obține suficient acizi grași omega-3 în dieta dvs. este foarte important pentru sănătatea generală.

Acesta este motivul pentru care cercetările au arătat că suplimentarea cu ulei de pește poate…

● Accelerați pierderea de grăsime

● Reduceți potențialul de creștere în greutate

● Îmbunătățiți memoria memoriei și performanța cognitivă

● Îmbunătățirea sintezei proteice

● Reduceți durerile musculare

● Reduceți inflamația indusă de exercițiu

● Scade anxietatea

● Reduceți riscul diferitelor tipuri de boli, inclusiv hipertensiune arterială, depresie, boli renale, boli cardiovasculare, accident vascular cerebral și sindrom metabolic

● Reduceți efectele stresului

● Îmbunătățiți absorbția de glucoză și sensibilitatea la insulină

Dacă mâncați mai multe porții de pește gras, cum ar fi somon, macrou, sardine și COD în fiecare săptămână, este posibil să nu beneficiați de suplimentarea cu ulei de pește. Dacă nu, însă, vă recomand să îl includeți în regimul dvs. de supliment zilnic.

pentru majoritatea oamenilor care mănâncă o dietă normală, de 2.000 de calorii, 3,5-4,5 grame de acizi grași omega-3 pe Ziua este ideală. 6,5 grame pe zi este limita superioară a aportului recomandat.

Rețineți că am spus 3,5 până la 4,5 grame de acizi grași omega-3 pe zi și nu ulei de pește. Acest lucru se datorează faptului că uleiul de pește nu este 100% acizi grași omega-3.

Va ​​trebui să verificați panoul Facts Nutrition pentru a vedea cât de mult sunt EPA și DHA (două forme de acizi grași omega-3) În fiecare porție a uleiului și dozei în consecință.

extract de ceai verde

extract de ceai verde, fără surprindere, provine din frunze de ceai verde, care conțin substanțe cunoscute sub numele de „catechine”.

catechinele oferă o serie de beneficii pentru sănătate și două care interesează cel mai mult oamenii sunt accelerarea pierderii de grăsime indusă de exerciții fizice și a grăsimii abdominale în special.

Puteți încerca să obțineți aceste beneficii din Consumând ceai verde, dar ar trebui să bei galoane pentru a egala ceea ce poți obține în câteva pastile. Literalmente. Și de aceea aleg suplimentarea. Ador ceaiul verde, dar nu atât de mult.

Majoritatea cercetărilor sugerează să ia între 400 și 600 mg de catechine pe zi în scopuri de pierdere de grăsime. Începeți la capătul inferior al acestui interval pentru a evalua toleranța și luați cu mâncare sau puteți obține greață.

Dacă sunteți ca mine și doriți să vă consolidați suplimentul cât mai mult posibil, veți fi fericit Pentru a auzi fiecare porție a arzătorului nostru de grăsime, Phoenix conține o doză eficientă din punct de vedere clinic de catechină asociată cu pierderea de grăsime – Epigallocatechin Gallat sau EGCG.

keto diet prospect contraindicatii Forskolin

forskolin este o moleculă găsită într -un PERMINA INDIANĂ cunoscută sub numele de Coleus forskohlii și are o istorie lungă de utilizare în medicina ayurvedică pentru tratarea tulburărilor respiratorii.

Acest compus crește cantitatea de moleculă cunoscută sub numele de cAMP în plasmă din sânge și spații intracelulare. O creștere a semnalelor de tabără către corp că celulele au o energie scăzută și că trebuie să facă mai mult ATP, o unitate de bază a energiei celulare și pentru a face acest lucru, corpul se atinge în depozite de grăsimi.

Acest lucru nu este „ Doar teoria, fie că cercetarea arată că suplimentarea cu forskolin accelerează pierderea de grăsime și crește și nivelul de testosteron.

50 mg de forskolin este doza dovedită eficientă în cercetarea clinică, ceea ce este exact ceea ce veți face Găsiți în fiecare porție a suplimentului meu de arzătoare de grăsime din Legion Phoenix. vase de sânge.

Stimulează, de asemenea, producerea unui hormon cunoscut sub numele de adiponectină, care activează un receptor cunoscut sub numele de receptorul PPARα. Acest receptor reglementează mobilizarea și depozitarea grăsimii corporale.

Cercetările arată că hesperidina funcționează sinergic cu alte două molecule găsite în fructe de citrice – silrină și naringină – pentru a crește dramatic rata metabolică bazală și a accelera pierderea de grăsime.

Doza eficientă din punct de vedere clinic de hesperidină, atunci când este utilizată împreună cu synefrina și naringina, este de 100 mg. Și, da, veți găsi toate aceste trei molecule puternice în suplimentul nostru de pierderi de grăsime Phoenix.

HMB

β-hidroxi β-metilbutirat (cunoscut și sub denumirea de HMB) este A A A A A A A A A A O substanța formată atunci când corpul tău metabolizează aminoacizii leucinei, care este un aminoacid care stimulează direct sinteza proteinelor.

HMB este adesea vândută ca un ajutor de construire a mușchilor, dar cercetarea se presupunea să demonstreze aceste beneficii este cutremurătoare la Cel mai bun, împiedicat cel mai mult de defectele de design. Astfel, sunt sceptic cu privire la orice pretenții cu privire la creșterea creșterii musculare.

Există un beneficiu al HMB care este bine stabilit, cu toate acestea: este un agent anti-catabolic extrem de eficient.

Adică este foarte bun la prevenirea descompunerii musculare, ceea ce înseamnă că vă veți recupera mai repede din antrenamentele dvs. și veți experimenta mai puține dureri musculare (iar forma acid liberă arată cea mai mare promisiune în această privință).

are și ea și Niciun efect asupra nivelului de insulină, ceea ce îl face perfect pentru utilizare cu antrenament cu post.

(efectele sale anti-catabolice puternice și efectele inexistente ale insulinei înseamnă că obțineți toate beneficiile privind pierderea de grăsime ale antrenamentului, fără niciunul dintre problemele legate de pierderea musculară sau secreția de insulină.)

De remarcat, de asemenea, că HMB este superior leucinei în suprimarea descompunerii musculare, deoarece este mai anti-catabolic decât aminoacidul său „părinte”

Acest lucru înseamnă că este, de asemenea, mai eficient decât suplimentele de aminoacizi cu lanț ramificat, deoarece se bazează pe leucină e pentru efectele lor anti-catabolice (izoleucina și valina sunt foarte slabe în această privință).

doze clinic eficiente de HMB între 2 și 3 grame, ceea ce veți găsi în fiecare porție a noastră Forge de arzătoare de grăsime pre-antrenament împreună cu yohimbine pentru a accelera pierderea de grăsime și CDP-Choline pentru a îmbunătăți focalizarea.

multivitamin

Multivitaminele sunt Chancy.

Multe pe Piața este atât de slab formulată și fabricată, încât sunt în cel mai bun caz o pierdere inofensivă de bani și, în cel mai rău caz, în detrimentul sănătății tale.

Cele mai frecvente două probleme cu multivitaminele sunt următoarele:

  1. Conțin vitamine și minerale pe care nu trebuie să le suplimentăm.

luați calciu în „multivitamine sport”, de exemplu. Studiile au arătat că persoanele care nu mănâncă prea multe lactate sau legume tind să fie deficitare (la fel ca și adulții în vârstă), dar sportivii obțin mai mult decât suficient din dietă doar datorită aportului lor bogat în proteine ​​(o bucată de pulbere de zer are aproximativ 60 % din RDA de calciu).